Dragi roditelji, članovi udruge, oni koji će to postati i svi ostali koji imate darovito dijete kod kuće ili s njime radite – ovim putem vas pozivamo na ciklus predavanja naših voditelja i ECHA specijalista – kojim želimo proširiti svijest i razumijevanje za darovite pojedince i pomoći svima vama koji s njima radite ili živite.
Predavanja će biti ONLINE i to na Zoom platformi. Svako predavanje će trajati do 1,5h. Broj sudionika je ograničen na 100. Cijena predavanja ce biti 200kn za svakog roditelja ili sustručnjaka koji želi proširiti svoje znanje i iskustvo. Naši postojeći članovi tj. roditelji naše djece koji trenutno pohađaju radionice – imaju pravo na 2 besplatna predavanja po želji u cijelom ciklusu. Sve prijave će ići preko mail adrese: vjetaruledja@gmail.com na koju ćete slati vaše podatke i potvrdu o plaćanju. Naš IBAN je – HR7123600001102289535, Zagrebačka banka.
Nakon našeg prvog i besplatnog predavanja za sve – kojeg je odradila naša Ksenija – na temu “Rasti kao darovite dijete” – pripremili smo i sljedeće teme:

1. „Topla strana darovitosti – kako kontrolirati temperaturu emocija“ 13.5. u 18
  2. „Podbačaj darovite djece – kako ga razumijeti“ 20.5. u 18
  3. “Rastući mentalni sklop” 26.5. u 19h
  4. „Podbačaj darovite djece – kako ga spriječiti“ 3.6. u 18
  5. “Dođoh, vidjeh, istražih i stvorih – moto darovite djece” 10.6. u 18
  6. „Šiljilo za oštrenje uma darovite djece“ 16.6. u 18h
  7. “Odgojni stilovi i postavljanje granica – 24.6. u 18
  8. “Komunikacijske i socijalne vještine” 1.7. u 18
    Veselimo se vašem dolasku i interesu. Vidimo se online.