Edukacije


[ngg src=”galleries” ids=”6″ display=”basic_slideshow”]

Ponosno objavljujemo da je prva generacija polaznika Seminara za rad s darovitom djecom u organizaciji Udruge Vjetar u leđa uspješno završila edukaciju i primila uvjerenja. Edukacija je trajala 80 sati, kroz 8 modula, a vodili su je naši ECHA specijalisti za edukaciju darovitih: Ksenija Benaković, Tomislav Goldin, Bojan Branisavljević i Bruno Fiala. Polaznici su prezentirali svoje zanimljive i kreativne završne radove koji će zasigurno promijeniti živote darovite djece u njihovim sredinama.
Sada se veselimo NOVIM POLAZNICIMA (uživo ili online – ovisno o okolnostima)!

Ako Vas zanima više detalja o našim edukacijama, provjerite ih OVDJE.

Ako već sada znate da želite upisati edukaciju koja će Vam pomoći da proširite svoje znanje o radu s darovitom i talentiranom djecom, onda se prijavite već sada!

Radionice za djecu


[ngg src=”galleries” ids=”7″ display=”basic_slideshow”]

Program rada s darovitom djecom provodimo od 2012. kada smo krenuli s jednom grupom i dvoje voditelja. 2020. imamo skoro 200 djece i 15-ak voditelja i volontera koji svakodnevno provode radionice za djecu svih uzrasta.

Ako Vas zanima više detalja o našim radionicama, provjerite ih OVDJE.

Ako već sada znate da želite upisati dijete u radionice koje će mu pomoći da proširi svoje znanje i krug prijatelja, onda nam se javite već sada!