Udruga Vjetar u leđa
vjetaruledja@gmail.com
OIB: 20736584190

Poštovani,
Udruga Vjetar u leđa partner je u provedbi projekta: „Gradski Prozori u Prirodu – Unaprjeđenje urbane bioraznolikosti i razvoj zelene infrastrukture (Modernizacija II)“ u sklopu kojeg je potrebni osigurati izradu materijala i radionica namijenjenih darovitoj djeci. Ovim putem udruga poziva zainteresirane osobe (m/ž) na podnošenje ponude za uslugu provedbe sukreiranja radionica namijenjenih darovitoj djeci.
Uz udrugu Vjetar u leđa na izradi materijala sudjeluje i Javna ustanova Maksimir, kao i drugi partneri i suradnik na provedbi projekta.

Opis tražene usluge:

1. Sukreiranje radionica namijenjenih darovitoj djeci (prilagodba nivoa informacija mogućnostima darovite djece, uključivanje misaonih alata E. de Bona, kreiranje radnih listića, kvizova, debata, zagonetki, kreativnih problemskih priča, istraživalačkog rada).
  2. Organizacija dolaska dvije grupe napredne djece u Zagreb tijekom provedbe projekta Gradski prozori u prirodu (Modernizacija II) te sudjelovanje u programu koji je za njih pripremljen i osmišljen.
  3. Izrada, priprema i dostava dokumentacije o realizaciji i provođenje evaluacije dijela projekta koji se odnosi na darovitu djecu.
  4. Kontakt sa projektnim timom, sudjelovanje tijekom pregleda od strane nadležnih tijela zaduženih za praćenje provedbe projektnih aktivnosti (SAFU, Ministarstvo regionalnog razvoja)

Lokacija održavanja: grad Zagreb
Rok izvršenja : U razdoblju od potpisa ugovora sa udrugom Vjetar u leđa do 31.12.2021.
Planirana vrijednost nabave: 38.500,00 kn

Kompetancije odgovarajućeg pružatelja/ice usluga i detalji:
Stručna sprema VSS, mag. psihologije, dipl. psiholog, prof. psihologije
ECHA specijalist (ECHA diploma)
6 g. iskustva u radu s darovitom djecom
4.g. iskustva u provođenju edukacija za rad s darovitom djecom
Motivacija i kreativnost
Etičnost i savjesnost u radu
Komunikacijske sposobnosti i vještine u radu s odraslim osobama i djecom
Spremnost na praćenje i korištenje naprednih tehnologija u poučavanju

Molimo da uz vašu ponudu za slugu pružanja provedbe opisane usluge dostavite i
Životopis
Potvrda odgovarajućeg stupnja obrazovanja/dokaz o posjedovanju potrebnih kompetencija

Traženu dokumentaciju molimo slati na e-mail: vjetaruledja@gmail.com ili poštom na adresu: Udruga Vjetar u leđa, Bijenička cesta 51, 10000 Zagreb. Krajnji rok za dostavu ponuda je __.