Udruga Vjetar u leđa

vjetaruledja@gmail.com

OIB: 20736584190

Poštovani,

Udruga Vjetar u leđa partner je u provedbi projekta: „Gradski Prozori u Prirodu – Unaprjeđenje urbane bioraznolikosti i razvoj zelene infrastrukture (Modernizacija II)“ (KK 06.1.2.02.0024), prijavitelja Grada Zagreba, u sklopu kojeg je potrebni osigurati izradu materijala i radionica namijenjenih darovitoj djeci. Ovim putem udruga poziva zainteresirane osobe (m/ž) na podnošenje ponude za uslugu provedbe sukreiranja radionica namijenjenih darovitoj djeci.

Uz udrugu Vjetar u leđa na izradi materijala sudjeluje i Javna ustanova Maksimir, kao i drugi partneri i suradnik na provedbi projekta.

Opis tražene usluge:

1. Sukreiranje 4x4x3 radionica namijenjenih darovitoj djeci (prilagodba nivoa informacija mogućnostima darovite djece, uključivanje misaonih alata E. de Bona, kreiranje radnih listića, kvizova, debata, zagonetki, kreativnih problemskih priča, istraživalačkog rada).
  2. Organizacija dolaska dvijegrupe napredne djece (jedna grupa iz Makarske i jedna grupa iz Vukovara) u Zagreb tijekom provedbe projekta Gradski prozori u prirodu (Modernizacija II) te sudjelovanje u programu koji je za njih pripremljen i osmišljen.
  3. Izrada, priprema i dostava dokumentacije o realizaciji i provođenje evaluacije dijela projekta koji se odnosi na darovitu djecu.
  4. Kontakt sa projektnim timom, sudjelovanje tijekom pregleda od strane nadležnih tijela zaduženih za praćenje provedbe projektnih aktivnosti (SAFU, Ministarstvo regionalnog razvoja)

Lokacija održavanja: grad Zagreb

Rok izvršenja : U razdoblju od potpisa ugovora sa udrugom Vjetar u leđa do 31.12.2021.

Planirana vrijednost nabave: 38.500,00 kn bez PDV-a

Kompetancije odgovarajućeg pružatelja/ice usluga i detalji:

• Stručna sprema VSS, mag. psihologije, dipl. psiholog, prof. psihologije
  • ECHA specijalist (ECHA diploma)
  • 6 g. iskustva u radu s darovitom djecom
  • 4.g. iskustva u provođenju edukacija za rad s darovitom djecom
  • 5.g iskustva u vođenju radionica i predavanja za odrasle osobe i djecu

Molimo da uz vašu pisanu ponudu (hrvatski jezik, latinično pismo) za uslugu pružanja provedbe opisane usluge dostavite i

• Životopis
  • Potvrda odgovarajućeg stupnja obrazovanja/dokaz o posjedovanju potrebnih kompetencija

Traženu dokumentaciju molimo slati na e-mail: vjetaruledja@gmail.com ili poštom na adresu: Udruga Vjetar u leđa, Bijenička cesta 51, 10000 Zagreb. Krajnji rok za dostavu ponuda je 20.4.2020.